Building a B.R.I.G.H.T. Future

18.02.2024 65

Okulumuz İngilizce ogretmeni Zehra Kayaaslan kuruculuğunu yaptığı  bir eTwinning projesiyle faaliyetlerini devam ettiriyor.  Italyan ve İspanyol ortaklarıyla birlikte yürüttükleri projenin ismi "Building a B.R.I.G.H.T. Future". Proje bir inovasyon ve işbirliği yolculuğudur: Farklı ülkelerden eTwinner lar , kendi toplumlarında terk edilmiş bir alan seçecek ve seçilen yeri Biyolojik Çeşitlilik, Rekreasyonel ve Kapsayıcı tesisler, Küresel sürdürülebilirlik, Miras ve Heyecan verici deneyimleri uyumlu bir şekilde harmanlayan yeşil bir sahaya dönüştürmeyi amaçlayan bir eylem planı oluşturmak için ulusötesi ekipler halinde işbirliği yapacaklardır.

Bu proje, öğrencilerimizin Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini ele alırken bir hizmet öğrenimi faaliyetine dahil olmaları için güçlü bir fırsattır.

21-02-2024