"A VIRTUAL JOURNEY THROUGH ENGLISH HERITAGE"

"A VIRTUAL  JOURNEY THROUGH ENGLISH HERITAGE"

18.04.2024 24

Okulumuz İngilizce ogretmeni Zehra Kayaaslan İtalyan,İspanyol ve Romanyalı ortaklarıyla  "A VIRTUAL  JOURNEY THROUGH ENGLISH HERITAGE" "İngiliz Mirasında Sanal Bir Yolculuk" isimli proje yürütmektedir. Proje ogrencilerimze bir ekip oluşturma ve farklı becerileri bir araya getirme fırsatı sunuyor. Birlikte, gerçekten şaşırtıcı bir şey yaratıyorlar  ve İngilizce konuşulan ülkelerin zengin mirasını sergileyen sanal bir sergi oluşturuyorlar. Her bir bölümün benzersiz bir ülkeyi temsil ettiği 3 boyutlu bir dünyaya adım attığınızı hayal edin. Keşfetmenin , oyunlar oynamanın ve akıllara durgunluk veren sanal ve artırılmış gerçeklik maceralarınin yaşandığı eşsizbir proje.Farklı ve büyüleyici kültürleri kutlayan bir 'vay canına' deneyimi. Bu proje tarih, hikaye anlatımı ve dijital sihri bir araya getirerek öğrenciler, öğretmenler ve dünyayı merak eden herkes için çevrimiçi bir hazine yaratma şansı.

18-04-2024